El Llagut


Recórrer amb Llagut

Baix Ebre

Per poder gaudir d'uns paissatges plens de vida i colors intensos teniu l'oportunitat de fer un passseig pel riu Ebre amb el llagut "Benifallet".

Aquest llagut intenta ser una rèplica dels antics llaguts que tants anys van trafegar per l'Ebre. És una embarcació amb una capacitat de 50 passatgers i té un recorregut aproximat de 45/60 minuts, bé riu a munt o bé riu avall.

Ple de vida

És un viatge molt recomanat ja que, com podeu veure, es pot gaudir d'una fauna i d'una flora plens de vida, amb uns colors inimaginables i amb tot el seu estat natural.

No podem perdre l’oportunitat de viure aquesta experiència que ens permetrà fer un viatge per la història de la zona: el passat i el present de les terres de l’Ebre, on el riu sempre ha estat el protagonista.

Llagut de Benifallet

El llagut era una embarcació que s'utilitzava per transportar mercaderies a través del riu Ebre. Podien transportar fins a 30 tones riu avall i 16 riu amunt.

A Benifallet, poble a la riba del riu a uns 25 kms. de Tortosa, hi ha la reproducció d'un d'aquests llaguts que s'utilitza per fer passejades per un tram de l'Ebre.

La temporada regular s'inicia a Setmana Santa en què hi ha viatges tots els dies fins dilluns de Pasqua inclòs. Els mesos d'abril, maig, juny, setembre i octubre, les sortides són en cap de setmana. Al juliol i agost, el barco surt tots els dies.

Es poden concertar visites de grup.

QUATRE SORTIDES: 11, 12.30, 16.30 i 18.00 (fins al nou horari d'estiu, a la tarda només una sortida a les 16).

Més informació: 977 46 20 05; 977 26 78 00; covesmeravelles@gmail.com

Gratis amb el Club Super 3


Galeria fotogràfica

Preus de les entrades