web analytics

Estació Benifallet

Antiga Estació Benifallet

Viu la natura

L’Estació de Benifallet es troba aïllada i emmarcada en un suggerent racó de bosc, on es respira tranquil·litat i que convida a la reflexió.

En aquest entorn i a peu de la Via Verda, l’Estació de Benifallet ofereix un espai singular on celebrar qualsevol acte corporatiu (reunió, curs, presentació, outdoor…) que pretengui transmetre missatges de diferenciació i autenticitat, disposant de tots els serveis inherents per a la seva celebració.

  • Sala Polivalent: Espai diàfan d’uns 70 m2 amb llum natural i portes corredores on muntar les teves reunions en diferents formats.
  • Serveis audiovisuals: ordinador, pantalla, projector, flipchart i zona wifi.
  • Serveis de restauració: Esmorzars, coffe breaks, dinars, picnics, sopars… tant produïts a la mateixa Estació o gestionats per càterings externs.
  • Espais exteriors: L’Estació disposa de uns 6.000m2 d’espais exteriors, distribuïts en diferents zones. Ideal per desenvolupar programes d’Incentiu i Formació on es combini aula amb experiències o exercicis a l’exterior.

Altres activitats que podeu fer a l'Estació.

Hotel gastronòmic

Allotjar-te en una antiga estació de trens adaptada a totes les necessitats. Habitacions dobles, familiars i per grups al mig de la natura, en un entorn privilegiat al cor de les Terres de l’Ebre.

Via Verda

Amb aproximadament 170 quilòmetres, la Via Verda de la Vall de Zafán és sens dubte un dels recorreguts cicloturístes amb més contrastos paisatgístics de tot l’Estat.

Cicloturisme

Viure l’experiència de practicar el cicloturisme en un territori ple de contrastos per descobrir: Som Terres de l’Ebre, som Reserva de la Biosfera.

Esdeveniments

L’Estació de Benifallet és un escenari natural a l’aire lliure que intenta convertir-se en un referent per la promoció de la música, l’art i la cultura en general a les Terres de l’Ebre.

X