BENIFALLET, COR DE L'EBRE 
 

 

"M'agrada el meu poble perquè té mil gustos i textures diferents".

 

 

 

 

 

 

 

Benifallet ofereix al visitant un ampli ventall de possibilitats que pot iniciar-se a les Coves Meravelles, endinsant-se a les entranyes de la terra. 40 minuts inesborrables passejant enmig d'una riquesa de formacions amb les excèntriques com emblema. En sortir, ens espera el riu, el nostre Ebre, amb el seu bosc de ribera, la seva fauna, la seva màgia. Perquè el riu és vida.

Hi podem navegar amb el nostre Llagut Benifallet amb una visita d'una hora de durada i també ho podem fer amb caiac, canoa i zodíac. A l'altra banda de riu hi trobem l'estació de Benifallet, on la via verda ens espera per fer una passejada a peu o amb bicicleta en un entorn de gran bellesa: o bé cap al sud, cap al nostre Delta, o bé cap al nord, a tocar del Port. 

Dormir i menjar al nostre poble és una experiència única. Un assortiment de restaurants i bars us faran llepar els dits si trieu la nostra gastronomia, referent a les Terres de l'Ebre, i si us quedeu a passar la nit trobareu el descans necessari per al viatger però també les millors propostes perquè la festa està sempre assegurada, amb un ampli ventall de propostes lúdiques i productes turístics al llarg de tot l'any.

Assaborir els nostres millors productes i comprar a Benifallet no és una decisió casual sinó una bona oportunitat per tastar allò que encara està fet i elaborat amb respecte a generacions i generacions de benifalletencs i benifalletenques.

A Benifallet hi pots trobar allò que necessites per ser feliç!
 

 

Ermita de la Mare de Déu de DaltLa Ermita de la Mare de Déu de Dalt es una iglesia del siglo XIII ubicada en la parte alta de Benifallet, España. Su estilo es el románico tardío típico de la arquitectura cristiana medieval de la región del Ebro, y se relaciona con las órdenes militares que...
Sitios de interés del municipio que se suman a todo aquello que podréis encontrar dentro del apartado de Turismo. 
Aquí podreu trobar publicacions en blogs, xarxes, premsa, etc. relacionades amb Benifallet. Programa 50 anys Coves Meravelles "Fem una ullada". Canal 21 Benifallet en 4K. Canal Terres de l'Ebre I Viaggi di Fraintesa Les Coves en rus Vídeo promocional Coves, Llagut i Centre Interpretació
Las Terres de l'Ebre fueron declaradas Reserva de la Biosfera por la UNESCO el 28 de mayo de 2013. Benifallet y sus Cuevas Maravillas también tienen la certificación de Reserva de la Biosfera.
Por el río más caudaloso de la Península Ibérica navega el actual llagut turístico de Benifallet, que intenta ser una réplica de los antiguos llaguts que tantos años navegaron por el Ebro transportando mercancías.
La Cova Meravelles y la Cova del Dos son las dos cavidades abiertas al público. Se visitan las dos de forma guiada y con una durada de 45 minuts.
La Oficina de Turismo está situada a l'entrada del poble des de l'eix de l'Ebre (C12) a l'avinguda Lluís Companys, 6. A partir del 1 de Abril, estará abierta todos los fines de semana y festivos hasta el 29 de octubre. Los domingos sólo abrirá de 10 a 13.30h. A partir del jueves 14 de septiembre, ...
Suscribirse a