Empreses de Turisme

BENIEMOCIONS

Gaudeix de l'aigua i de la natura amb els millors experts en piragüisme a les Terres de l'Ebre!

Ofereix rutes vairades per passejar amb piragua o canoa sobre les aigües tranquil.les del nostre riu amb la màxima seguretat. Acompanyat de monitors/es experts en la tècnica de la navegació en caiac i en canoa.

VIA VERDA- AMFIVIA- ANTIGA ESTACIÓ DE BENIFALLET-VIA VERDA

L’Estació de Benifallet es troba aïllada i emmarcada en un suggerent racó de bosc, on es respira tranquil·litat i que convida a la reflexió.

En aquest entorn i a peu de la Via Verda, l’Estació de Benifallet ofereix un espai singular on celebrar qualsevol acte corporatiu (reunió, curs, presentació, outdoor...) que pretengui transmetre missatges de diferenciació i autenticitat, disposant de tots els serveis inherents per a la seva celebració.

  • Sala Polivalent: Espai diàfan d’uns 70 m2 amb llum natural i portes corredores on muntar les teves reunions en diferents formats.
  • Serveis audiovisuals: ordinador, pantalla, projector, flipchart i zona wifi.
  • Serveis de restauració: Esmorzars, coffe breaks, dinars, picnics, sopars... tant produïts a la mateixa Estació o gestionats per càterings externs.
  • Espais exteriors: L’Estació disposa de uns 6.000m2 d’espais exteriors, distribuïts en diferents zones. Ideal per desenvolupar programes d’Incentiu i Formació on es combini aula amb experiències o exercicis a l’exterior