La segona edició d’UN-I-VERS celebrarà l’any Estellés i rebrà a l’actor Joan Faneca, fundador de Vol-Ras

26/03/2024

La segona edició d’UN-I-VERS celebrarà l’any Estellés i rebrà a l’actor Joan Faneca, fundador de Vol-Ras

 

La segona edició d’UN-I-VERS. L’EBRE RIU DE POESIA tornarà a celebrar-se a Benifallet els dies 5, 6 i 7 de juliol.

La trobada d’enguany dedicarà un acte a Vicent Andrés Estellés amb motiu del centenari del seu naixement: un recital de poesia i música sobre versos del poeta de Burjassot és un dels avançaments destacats de la programació.

El petit festival tindrà com a convidat especial a l’actor Joan Faneca, un dels fundadors del mític grup de teatre Vol-Ras i amb arrels familiars a Benifallet, que presentarà especialment per a l’ocasió una proposta escènica sobre ‘La poètica del cos’.


Aquests són els dos primers anuncis sobre la nova edició d’UN-I-VERS, que tornarà a comptar amb més d’una vintena d’activitats relacionades amb la poesia: presentacions de llibres i projectes, espectacles de petit format, tallers, exposicions i un rapsòdrom, través del qual es podrà recitar un poema i accedir als espectacles. Associacions i establiments d’aquesta població del Baix Ebre també participaran activament en algunes de les accions, que s’anunciaran en les pròximes setmanes.


UN-I-VERS. L’Ebre riu de Poesia’ està organitzat conjuntament pel CIJTE (Centre d’Interpretació de la Jota de les Terres de l’Ebre) i l’Ajuntament de Benifallet, sota la direcció artística de La Simpàtica Produccions. Comptarà amb el suport de diverses institucions del territori en l’àmbit de la Cultura i les Lletres Catalanes.