Les Coves emprenen el nou any turístic amb l’aval de les 37.000 visites de l’any 2023

30/01/2024

Les Coves emprenen el nou any turístic amb l’aval de les 37.000 visites de l’any 2023


Reobren portes aquest 3 de febrer amb novetats singulars per encarar un nou any ple de reptes mentre el Llagut ho farà al mes de març

 

Encara ens queden uns quants anys per arribar al centenari però com cada any, les Coves Meravelles es prenen un mes (o més) per regenerar l’interior de les coves i per donar un cop d’ull a la temporada.

Seguim amb l’objectiu de créixer de manera escalada i sempre conscients de la importància de mantenir el nostre espai com el tresor i la meravella que segueix sent i que fa que cada cop, rebi més visitants.

La petjada turística és vital i necessària pel poble de Benifallet tot i que no és l’únic bé preuat que tenim. No obstant això, potser el més conegut a casa nostra.

Encetem un any que es pronostica força interessant, en tots els sentits. Noves propostes, canvis innovadors i una posada en escena madura i estructurada que ajudarà a, poc a poc, a consolidar el Turisme i tot allò que l’envolta.

Tanquem un 2023 amb pràcticament 37.000 visitants que signifiquen un petit augment vers l’any 2022. Seguim contentes d’haver assolit els objectius marcats a principi d’any i de seguir conscients de tenir molt bon producte i saber-lo cuidar perquè duri molts més anys.

Per aquesta propera temporada 2024, iniciarem la temporada de les Coves Meravelles el proper, dissabte 3 de febrer i seguirem oferint diferents horaris i torns, en funció l’època de l’any així com també estrenarem la temporada del llagut a finals de març, aprofitant (com cada any) la Setmana Santa, que cada cop més significa l’inici de la temporada alta.

Com sempre, cal mencionar el suport que signifiquen tots els establiments i serveis locals que ofereix Benifallet i que, directa o indirectament, repercuteixen en la despesa turística, sigui com a complement de la visita o com a servei, al Cor de l’Ebre.