BENIFALLET, COR DE L'EBRE 
 

 

"M'agrada el meu poble perquè té mil gustos i textures diferents".

 

Benifallet ofereix al visitant un ampli ventall de possibilitats que pot iniciar-se a les Coves Meravelles, endinsant-se a les entranyes de la terra. 40 minuts inesborrables passejant enmig d'una riquesa de formacions amb les excèntriques com emblema. En sortir, ens espera el riu, el nostre Ebre, amb el seu bosc de ribera, la seva fauna, la seva màgia. Perquè el riu és vida.

Hi podem navegar amb el nostre Llagut Benifallet amb una visita d'una hora de durada i també ho podem fer amb caiac, canoa i zodíac. A l'altra banda de riu hi trobem l'estació de Benifallet, on la via verda ens espera per fer una passejada a peu o amb bicicleta en un entorn de gran bellesa: o bé cap al sud, cap al nostre Delta, o bé cap al nord, a tocar del Port. 

Dormir i menjar al nostre poble és una experiència única. Un assortiment de restaurants i bars us faran llepar els dits si trieu la nostra gastronomia, referent a les Terres de l'Ebre, i si us quedeu a passar la nit trobareu el descans necessari per al viatger però també les millors propostes perquè la festa està sempre assegurada, amb un ampli ventall de propostes lúdiques i productes turístics al llarg de tot l'any.

Assaborir els nostres millors productes i comprar a Benifallet no és una decisió casual sinó una bona oportunitat per tastar allò que encara està fet i elaborat amb respecte a generacions i generacions de benifalletencs i benifalletenques.

A Benifallet hi pots trobar allò que necessites per ser feliç!
 

 

Ermita de la Mare de Déu de Dalt Situada a la part alta del poble, és del segle XIII i d'estil romà tardà, típic de l'arquitectura cristiana medieval de la regió de l'Ebre i que va lligada als ordes militars que van participar en la conquesta cristina (Tortosa, 1148). És un edifici d'una sola nau,...
Llocs d'interès del municipi que es sumen a tot allò que podreu trobar a l'apartat de Turisme. 
Aquí podreu trobar publicacions en blogs, xarxes, premsa, etc. relacionades amb Benifallet. Programa 50 anys Coves Meravelles "Fem una ullada". Canal 21 Benifallet en 4K. Canal Terres de l'Ebre I Viaggi di Fraintesa Les Coves en rus Vídeo promocional Coves, Llagut i Centre Interpretació
Les Terres de l'Ebre van ser declarades Reserva de la Biosfera per la UNESCO el 28 de maig de 2013. Benifallet i les seves Coves Meravelles també tenen la certificació de Reserva de la Biosfera.
L'Oficina de Turisme està situada a l'entrada del poble des de l'eix de l'Ebre (C12) a l'avinguda Lluís Companys, 6. A partir de l'1 d'Abril, està oberta de dilluns a diumenge i festius, de 10h a 13.30h i de 15.30h a 18.30h. A partir del diumenge, 1 de setembre, obrirà de dilluns a divendres, de 9 ...
Pel riu més cabalós de la Península Ibèrica hi navega l'actual llagut turístic de Benifallet, que intenta ser una rèplica dels antics llaguts que tants anys van trafegar per l'Ebre transportant mercaderies.
La Cova Meravelles i la Cova del Dos són les dues cavitats obertes al públic. Es visiten les dues de forma guiada i amb una durada de 45 minuts.
Subscriure a