BENIFALLET, COR DE L'EBRE 

"M'agrada el meu poble perquè té mil gustos i textures diferents".

Benifallet ofereix al visitant un ampli ventall de possibilitats que pot iniciar-se a les Coves Meravelles, endinsant-se a les entranyes de la terra. 40 minuts inesborrables passejant enmig d'una riquesa de formacions amb les excèntriques com emblema. En sortir, ens espera el riu, el nostre Ebre, perquè l'acaronem i també el notem: el seu bosc de ribera, la seva fauna, la seva màgia. Perquè el riu és vida.

Hi podem navegar amb el nostre Llagut Benifallet amb una visita d'una hora de durada i també ho podem fer amb caiac, canoa i zodíac. A l'altra banda de riu hi trobem l'estació de Benifallet, on la via verda ens espera per fer una passejada a peu o amb bicicleta en un entorn de gran bellesa: o bé cap al sud, cap al nostre Delta, o bé cap al nord, a tocar del Port. 

Dormir i menjar al nostre poble és una experiència única. Un assortiment de restaurants i bars us faran llepar els dits si trieu la nostra gastronomia, referent a les Terres de l'Ebre, i si us quedeu a passar la nit trobareu el descans necessari per al viatger però també les millors propostes perquè la festa està sempre assegurada, amb un ampli ventall de propostes lúdiques i productes turístics al llarg de tot l'any.

Assaborir els nostres millors productes i comprar a Benifallet no és una decisió casual sinó una bona oportunitat per tastar allò que encara està fet i elaborat amb respecte a generacions i generacions de benifalletencs i benifalletenques.

A Benifallet hi pots trobar allò que necessites per ser feliç!

 

La Cova Meravelles i la Cova del Dos són les dues cavitats obertes al públic. Es visiten les dues de forma guiada i amb una durada de 45 minuts.
Subscriure a
Menu

Menú principal

Llengües