SALUTACIÓ DE L'ALCALDESSA, MERCÈ PEDRET I RAMOS
 

Que n’era d’incert la nouvinguda al paratge formós de riu, coves, menjar, gastronomia i bonhomia de la gent que conformem Benifallet. El meu poble. El nostre poble. El teu poble, apreciat visitant/lector.

Sigues benvingut/da a la nova web oficial de l’Ajuntament de Benifallet, i si fas un cabussó, que en diem per aquestes contrades, hi trobaràs de tot, en renovades informacions del que és Benifallet.

 

De ben segur que faràs un tastet a la pàgina i et quedaran ganes de fer un volt real pel nostre poble.

Benifallet és història i és present; Benifallet és flaire d’ametller al gener, Clotxa per Sant Antoni, matança del porc al març, Setmana Santa de cocs en mel, mones i pastissets, Festa de les Coves al maig,  al juny de Firebre, juliol la Festa del Carme, agost la tranquil·litat de les tardes a qualsevol terrassa de dins del poble o les paradisíaques nits a l’estació de Benifallet, al setembre la Festa de les Festes: la Major. A l’octubre la collita del mandariner, al novembre la Fira Gastronòmica, i al desembre la festa de la Cultura.

Benifallet vol ser futur i, per això, des d’aquest web t’invitem a fer-nos arribar suggeriments i totes aquelles mancances que puguis trobar per fer un Benifallet pròsper.

Moltes gràcies a totes i tots.

CANDIDATURA DE PROGRÉS  1. Mercè Pedret i Ramos       2. Sara Llésera Ortega 3. Anna Vizcarro Povill 4. Antonio Llésera Margalef  5. Paula Daniela Daraban​ MES BENIFALLET - ACORD MUNICIPAL  1. Claudio Farnós Grau2. Ana Vidiella Piñol
Què és el Ple Municipal?El Ple Municipal és l'òrgan municipal bàsic integrat per tots els regidors i totes les regidores escollits per la cituadania i és presidit per l'alcalde o alcaldessa. És un òrgan municipal d'obligatòria existència en tots els ajuntaments. El nombre dels membres de la...
   
  
Subscriure a