Subvenció Salut Pública - Convocatòria 2022

La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Benifallet una subvenció de 27.527,94€ per actuacions de Salut Pública per generar entorns més resilents, segurs i saludables. Convocatòria 2022.

L’Ajuntament ha realitzat les següents actuacions:

  • Línia 1.1 Piscines: S'ha contractat a l'empresa Risk Control Esports que ens ha proporcionat durant el període d'obertura de les piscines municipals els serveis de socorrisme.
  • Línia 1.2 Agent Cívic: S’ha contractat els seveis de l’empresa Risk Control Esports que ens ha proporcionat durant els mesos d’obertura de les piscines municipals una persona que ha fet funcions d’agent cívic.
  • Línia 2.1: L’Ajuntament ha contractat els serveis de l’empresa EMATSA per realizar les analítiques de l’aigua de consum humà i a l’empresa Companyia General d’Aigües de Catalunya SA per proceder a la neteja i desinfecció d’un dels dipòsits de subministrament de l’aigua, també s’han realitzat actuacions per reparar les diferents fuites d’aigua que s’han localitzat a la xarxa de subministrament de l’aigua.
  • Línia 2.2: L’Ajuntament ha encarregat al COPATE la realització d’actuacions destinades a la reducció de la proliferació d’espècies plaga que afecten a la salubritat pública: raticides i escarabats.
  • Línia 2.5: S’han adquirit productes per la neteja i desinfecció d’espais i equipaments municipals i també s’han adquirit equipaments per al personal de la brigada municipal.