Aquesta Setmana Santa tots els camins et porten a Benifallet

15/03/2023

Aquesta Setmana Santa tots els camins et porten a Benifallet

 

L’obertura del Llagut, el dia 1 d’abril, arrodoneix la proposta del municipi per passar aquestes dies: Coves, Llagut, senderisme, riu, història, allotjament i gastronomia

Com cada any, el bon temps sempre ve molt marcat per la Setmana Santa i, un moment que tradicionalment és l’entrenament previ al que representa la temporada d’estiu. Un dels factors que marquen l’inici del bon temps és l’inici de la navegació i, amb aquesta, els viatges amb el Llagut de Benifallet, que  s’endinsa en la bellesa del riu Ebre, en el seu tram més salvatge i autèntic, i ens apropa a la riquesa de la flora i la fauna de ribera. 

A partir de l’1 d’Abril, l’Ajuntament de Benifallet, juntament amb l’Oficina de Turisme, donen, per tant, el tret de sortida a la temporada llagutera, amb viatges tots els dies. A partir de Setmana Santa, el Llagut viatjarà tots els caps de setmana per tornar a recuperar el ritme diari al juliol i agost amb recorreguts tots els dies. Apunteu-vos també que el Llagut descansa els dilluns. 

De la seva banda, les Coves Meravelles també obriran per Setmana Santa tots els dies, i divendres, dissabte i diumenge no tancaran a migdia. A partir del 22 de març, les visites amplien els seus horaris des de dimecres a diumenge. 

Totes les activitats, com sempre, ben complementades amb la millor cuina de l’Ebre, amb propostes gastronòmiques de tota mena, i els nostres productes Km0.  I recordeu que a Benifallet, hi trobareu els indrets més idíl·lics per allotjar-vos.  Benifallet us ofereix la seva centralitat geogràfica, el cor de l’Ebre, perquè a més de visitar el municipi pugueu gaudir de totes les Terres de l’Ebre, on amb pocs quilòmetres de distància podeu gaudir ara de mar i ara de muntanya, ara de ciutats ara de pobles, amb una diversitat i  una riquesa natural, cultural i històrica que fan d’aquest territori un dels més bells i singulars de Catalunya. 

Vine al Cor de l’Ebre, vine a Benifallet. Tots els camins t’hi porten.