Comencem la temporada turística

02/02/2023

Comencem la temporada turística

Els primers mesos de l’any sempre costen més de superar ja que la gent comença l’any amb poca cobertura econòmica després d’unes festes de nadal.

El clima fred d’aquests últims dies tampoc ajuda a que la gent aprofiti els caps de setmana per sortir de casa ni tan sols els dies que fa sol. No obstant, el que molta gent desconeix és que la temperatura interior sempre és entre 15 i 18 graus durant tot l'any. És a dir, si a fora fa fred, a dins fa calor i, si a fora fa calor, a dins fa fred. Això és una Meravella!

A nosaltres ens fa molta alegria compartir aquesta informació ja que per el poble de Benifallet és una molt bona notícia. Aquest primer mes doncs, les Coves Meravelles han rebut un total de més de 150 visitants.

Aquest recull de visitants que aprofiten el seu temps lliure en visitar-nos no només recau sobre els atractius turístics que podem oferir sinó que també ho compartim amb tota la resta d’establiments del municipi que fan que per aquests forasters, es converteixi en una experiència inolvidable.

Seguim endavant i desitgem que la temporada sigui productiva per a tot@s.